top of page

Política de vendes

Editorial i Acadèmia Masegosa, amb el N.R.T. F-151546-X i adreça a la Av. Bonaventura Riberaygua, 27, 5è 2a, Andorra la Vella, AD 500, ofereix la possibilitat d’adquirir els seus llibres editats en suport paper a través de la pàgina web www.editorialiacademiamasegosa.com, els quals seran enviats a l’adreça indicada per la persona compradora un cop hagi estat validat el pagament. L’adquisició dels nostres llibres a través d’aquesta pàgina suposa l’acceptació dels termes i condicions de venda que s’indiquen a continuació i que són vigents durant tot el procés de compra.

 

COMPRA DE LLIBRES

Els llibres que s’ofereixen en aquesta web són propietat d’Editorial i Acadèmia Masegosa, empresa que fixa el preu de venda al públic (PVP) i les condicions d’adquisició i enviament en funció de les indicacions de la persona compradora.

 

IMPOSTOS INCLOSOS I.G.I.

Els preus mostrats a Editorial i Acadèmia Masegosa inclouen els impostos de l'1% decretats l'any 2006 pel Ministeri de Finances del M.I Govern d´Andorra.

 

PROCÉS D’ADQUISICIÓ DE PRODUCTES

Per comprar els nostres llibres cal seleccionar el producte desitjat i donar a pagar. Per finalitzar l’operació caldrà aportar diverses dades (correu electrònic, nom i cognom, adreça d’enviament i de facturació, correu electrònic i les dades bancàries pertinents per procedir al pagament de la compra). Sobre la nostra política de protecció de dades, adreceu-vos a https://www.editorialiacademiamasegosa.com/pol%C3%ADtica-de-privacitat.

 

FORMA DE PAGAMENT

El pagament es farà a Editorial i Acadèmia Masegosa mitjançant un TPV Virtual amb targeta bancària (targetes acceptades Visa o Mastercard) o transferència bancària amb l’entitat Crèdit... BBVA (Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, SA) per un total del 100% del PVP més despeses d’enviament (si s’escau). Les possibles despeses que hi pugui haver relacionades amb els pagaments efectuats fora del territori d’emissió de la targeta bancària i altres comissions bancàries aniran a càrrec del client. Durant el pagament, les dades bancaries protegides per xifrat no transitaran pels sistemes d’Editorial i Acadèmia Masegosa, i per tant no quedaran en la seva possessió.

 

CONTRACTE DE COMPRA

La compra serà efectiva a partir del moment en què s’hagi efectuat el cobrament estipulat per part d’Editorial i Acadèmia Masegosa, així com a través de la recepció d’un correu electrònic de confirmació al client que inclourà el detall del producte o productes adquirits.

 

DURADA DEL CONTRACTE DE VENDA

El contracte de venda i les condicions que aquí són detallades tenen vigència des del moment en què la persona compradora ha validat la compra del producte o productes i fins que aquest ha estat entregat segons les indicacions del client.

DADES DEL COMERÇ PER ATENCIÓ AL CLIENT POSTVENDA

Telèfon: 330981

Correu electrònic: academiamasegosa@hotmail.es

Persona de contacte: Fabiola Sofía Masegosa

Adreça: Bonaventura Riberaygua, 27, 5è 2a, Andorra - AD500.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ

Es pot cancel·lar la compra durant els 15 minuts posteriors a la seva validació i pagament a través d’un correu electrònic enviat a acadèmiamasegosa@hotmail.es on s’indicarà el producte adquirit i la referència del correu electrònic rebut d’Editorial i Acadèmia Masegosa per part de la persona compradora. En aquest cas, Editorial i Acadèmia Masegosa retornarà el 100% de la quantitat cobrada a la persona compradora. A partir d’aquests 15 minuts, la compra es considerarà en ferm i ja no podrà ser cancel·lada.

 

CONDICIONS DE DEVOLUCIÓ

El client podrà retornar el producte adquirit dins dels 14 dies naturals després d’haver-lo rebut al seu domicili. Per tal de fer la devolució haurà de reenviar-ho en les mateixes condicions en què li fou entregat, a l’adreça Av. Bonaventura Riberaygua 27, 5è 2a, Andorra la Vella, AD 500. Un cop rebut el producte retornat, i comprovat l’estat òptim del mateix, Editorial i Acadèmia Masegosa farà devolució de l’import (PVP) pagat per la persona compradora en el moment d’adquirir el producte. Editorial i Acadèmia Masegosa no es fa responsable dels costos de tramesa del producte en el procés de devolució ni de la seva pèrdua o danys.

 

LLEI APLICABLE

En cas de reclamació entre les dues parts el cas es tractarà als tribunals andorrans.

 

Per a més informació, contacteu-nos a academiamasegosa@hotmail.es o al 00-376-330981.

bottom of page