top of page

Fira del Llibre d’Organyà

Publicat al Periòdic d'Andorra el Dimecres, 6 de setembre de 2023FABIOLA SOFIA MASEGOSA

Aquest cap de setmana passat, la meva editorial va ser per primer cop present amb la majoria d’editorials que conformen l’Associació d’Editors d’Andorra a la Fira del Llibre del Pirineu a Organyà.


La Fira va estar força concorreguda, encara que va fer una mica de mal temps i això va afectar en alguns moments l’assistència de públic.

En el meu cas, amb només tres títols, el més important va ser assistir i veure com funcionava l’esdeveniment literari que realment no em va decebre.


Per descomptat, com fem sempre que sortim a fora vam aprofitar, dissabte al migdia, per anar a dinar a un bon restaurant. Vam triar Cal Jesús i ens va agradar molt. Ni una queixa pel que fa al menjar, encara que tampoc no es tractava d’un restaurant econòmic. Però en el meu cas, la meva petitona editorial va néixer com una aportació motivada per la meva passió per la cultura i no com un negoci amb què fer diners. Jo amb no perdre ja hi soc conforme. El cert és que, de totes maneres, no resultaria factible fer negoci amb el tipus de temes que he triat publicar als meus llibres. Per cert, ja tinc una nova proposta d’un autor per publicar molt aviat.


Bé, seguim amb el restaurant. Només asseure’ns ens van posar unes olives i pa torrat amb tomàquet i alls. Vam decidir, no sense una mica de discussió, tastar com a entrants les tripes especials de Cal Jesús i les anxoves amb pa de llenya. De segon, una graellada per compartir acompanyada d’allioli i un plat de ceps saltejats que eren els millors que m’he menjat a la meva vida. De veritat, estaven deliciosos! Per acabar, unes postres de mel i mató a mitges.

La millor part del dissabte va ser a la tarda quan, a més de succeir-se les presentacions d’autors andorrans, vam poder comptar amb l’assistència de les autoritats que ens van saludar a tots un per un, entre elles la ministra de cultura, Mònica Bodell i el Copríncep Episcopal Mons. Joan-Enric Vives i Sicília.


Pel que fa a diumenge, cal destacar la interesant presentació del llibre «El que mai et vaig dir» de la Noemí Rodríguez amb un bon nombre de vendes.

La següent cita literària la Setmana del Llibre en Català de Barcelona on sobre la una del migdia es presentarà el darrer títol de la meva editorial, «Catàstrofes i riscos naturals al Principat d’Andorra (S. XVI-XX)» escrit per Joan Lluís Ayala amb l’assistència de l’autor.

1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Molière

Comments


bottom of page